Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Edin Visca ve Shkodran Mustafi için bastırıyor

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nun ilk hedefi Edin Visca. Öte yandan Sarı-Lacivertliler, Schalke 04 ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Shkodran Mustafi ile bir görüşme daha gerçekleştirecek.

Yeni sezonda da görevde kalması beklenen A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun takımda görmek istediği ilk isim Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca.

FENER'İN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL...

10 yıldır Başakşehir'de forma giyen ve her transfer döneminde gündeme gelen Bosnalı kanat forvet oyuncusunun transferinde 40 yaşındaki çalıştırıcı, bizzat devreye girecek ancak Visca'nın turuncu-lacivertli kulüple 2025'e kadar olan sözleşmesi, Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel. Belözoğlu da bu sorunu halletmek için iki koldan hareket edecek.

Öncelikle kendisinin de formasını giydiği Başakşehir ile olan iyi ilişkilerini kullanmayı hedefleyen sarı-lacivertli futbol adamı, Visca'nın da bonservis konusunda devreye girmesini isteyecek.

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferinde olduğu gibi Visca'nın da sarı-lacivertli formayı giymek istemesini avantaj olarak görüyor.

MUSTAFI İLE BİR GÖRÜŞME DAHA

Forvet hattına transfer için kolları sıvayan Fenerbahçe, stoper için de baskılarını artıracak. Sarı-lacivertli kulüp, geçen hafta Schalke 04'ün Alman futbolcusu Shkodran Mustafi ile temas kurmuştu ancak 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceği ve bedelsiz duruma düşeceği için Avrupa kulüpleri sıraya girdi.

Yıldız futbolcuyu elinden kaçırmak istemeyen Fenerbahçeli yöneticiler de oyuncuyla tekrar bir görüşme gerçekleştirecek.

(Sabah)