Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Dario Benedetto için görüşmelere başladı

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Başkan Ali Koç'un ‘en az 2 forvet alacağız' açıklamasının ardından çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Sörloth ve Vedat Muriqi gibi isimler gündeme gelmişti ancak bu isimlerden istenen sonuç alınamayınca rota Fransa'yı kırıldı. Sarı-Lacivertliler, Marsilya'nın golcüsü Dario Benedetto için görüşmelere başladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor... Serdar Dursun'u kadrosuna katan ancak bir forvet transferi daha yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Sörloth ve Muriqi'den sonuç alamayınca diğer adaylara yöneldi.

FENERBAHÇE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Fenerbahçe'de Marsilya'nın Arjantinli golcüsü Dario Benedetto ismi gündeme geldi. İtalya'da yayın yapan Mercato'nun haberine göre Fenerbahçe, Benedetto için girişimlere başladı.

CISSE'NİN ARDINDAN 9 NUMARAYI ALABİLİR

31 yaşındaki golcü Marsilya'da 9 numarayı giyiyor. Fenerbahçe'de de Cisse'nin takımdan ayrılmasından sonra 9 numaralı forma boşta duruyor.

TAM FENERBAHÇE'YE GÖRE

2019 senesinde Boca Juniors takımından transfer edilen Dario Benedetto, oyun tarzı olarak Fenerbahçe'nin aradığı bir golcü olarak değerlendiriliyor.

CEZA SAHASI İÇİNDE HIZLI VE BİTİRİCİ

Taktik bilgisi üst düzey olan Benedetto, ceza sahası içinde hızlı ve son vuruşları da başarılı. Daha önce Club Tijuana, Gimnasia gibi taımlarda forma giyen Benedetto, Boca Juniors taraftarı için özel bir anlam taşıyor.

32 MAÇTA 5 GOL, 3 ASİST

Geçen sezon Marsilya formasıyla Ligue 1'de 32 maça çıkan deneyimli golcü 5 gol atarken 3 de asist yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maça çıkan Benedetto gol atma başarısı gösteremedi. Arjantin milli takımıyla 5 maça çıkan Benedetto gol atamadı.

(Sabah)