Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Aaron Boupendza'da sona geldi

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Serdar Dursun'la birlikte bir forvet transferi daha yapmak isteyen Fenerbahçe, Aaron Boupendza'yı açıklamaya hazırlanıyor. Vitor Pereira'nın onayının ardından sıklaştırılan görüşmeler sonrası birkaç ufak pürüz dışında anlaşma sağlandı. Fenerbahçe, Hatayspor'a 5 milyon euro + takastan oluşan bir teklif sundu. Transferin hafta içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, bir süredir gündeminde olan Aaron Boupendza transferini büyük ölçüde bitirdi.

UFAK PÜRÜZLER DIŞINDA ANLAŞMA TAMAM

Teknik direktör Vitor Pereira'nın da onay vermesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Fenerbahçeli kurmaylar, Gabonlu oyuncu ve menajeri ile İstanbul'da bir araya geldi. Gerçekleşen zirvede sözleşmenin detayları masaya yatırılırken, birkaç pürüz dışında anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.

5 MİLYON EURO + TAKAS

Hatayspor'a 5 milyon euro ve takastan oluşan bir teklif sunan sarı-lacivertliler, transferi hafta içinde bitirmeyi planlıyor. Kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulanan 24 yaşındaki oyuncu, ligde geride bıraktığımız sezon 22 golle kral olmuştu.

KRASNODAR'A TRANSFERİ SON SANİYEDE YATMIŞTI

Daha önce yaptığı açıklamada Mesut Özil'e hayran olduğunu söyleyen Boupendza için Rus kulübü Krasnodar, devre arasında 8 milyon euro teklif etmiş ancak transfer son anda iptal olmuştu.

(Sabah)