Son dakika transfer haberi: Ezgjan Alioski Galatasaray'a değil Fenerbahçe'ye

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci gibi isimlerin transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, şimdi de Ezgjan Alioski için devrede. Galatasaray'ın görüşmeleri ağırdan almasının ardından devreye giren Ali Koç, oyuncunun menajeriyle pazarlık masasına oturdu. İstanbul'da oynamaya sıcak bakan Alioski'nin transferinin kısa süre içinde bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İşte detaylar…

Son dönemde birçok futbolcunun transferinde karşı karşıya gelen ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, şimdi de Ezgjan Alioski için düelloda.

FENER İLE PAZARLIK MASASINDA

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski, şimdi de Fenerbahçe ile masada.

GALATASARAY AĞIRDAN ALINCA GÖRÜŞMELER DURDU

Leeds United ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun menajeri, sarı-kırmızılılarla anlaşma noktasına geldi ancak Aslan'ın transferi ağırdan alması nedeniyle görüşmeleri askıya aldı.

ALİ KOÇ HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Bunun üzerine de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile temasa geçti ve taraflar pazarlığa oturdu. Henüz net bir anlaşmanın olmadığı fakat sürecin olumlu gittiği kaydedildi.

FENER'İN ELİNİ GÜÇLENDİREN ETMEN...

EURO 2020'de Kuzey Makedonya Milli Takımı'yla gösterdiği performansla beğeni toplayan yıldız futbolcunun İstanbul'da oynamaya sıcak bakması, sarı-lacivertlilerin elini güçlendiriyor.

TRANSFERİN KISA SÜRE İÇİNDE BİTMESİ BEKLENİYOR

Teknik direktör Vitor Pereira'nın da onay verdiği Alioski'nin transferinin kısa sürede sonlanması bekleniyor.

(Sabah)