Son dakika transfer haberi: Eintracht Frankfurt, Ali Akman'ı kadrosuna kattı

Bursaspor'un 18 yaşındaki forveti Ali Akman'ın yeni takımı belli oldu. Adı Galatasaray'la da anılan genç golcü, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a 4 yıllık imza attı. Ali Akman, yeni takımına 1 Temmuz 2021 tarihinde katılacak.

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Bursaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 18 yaşındaki forvet Ali Akman’ı kadrosuna kattı.

YENİ SEZONDA KADROYA KATILACAK

Ali Akman ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıklayan Eintracht Frankfurt, oyuncunun 1 Temmuz 2021 tarihinde takıma katılacağını duyurdu.

Ali Akman’ın bu sezon Bursaspor’da forma giydiği 18 maçta 10 gol attığına dikkati çekilen açıklamada, genç futbolcu için bonservis ücreti ödenmediği kaydedildi.

Ali Akman'ın adı Galatasaray’la da anılıyordu.

“TÜRK FUTBOLUNUN EN BÜYÜK YETENEKLERİNDEN BİRİNİ KAZANDIK”

Kulübün sportif direktörü Fredi Bobic, Ali Akman’a gelecek yıllarda gelişmesine ihtiyaç duyduğu desteği ve vakti vereceklerini belirterek, "Ali Akman ile Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birini kazandık." değerlendirmesinde bulundu.

‘DİREKT AVRUPA’YA GİTMEK İSTİYORUM’ DEMİŞTİ

Öte yandan Ali Akman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İstanbul takımlarına değil direkt Avrupa’ya gitmek istediğini dile getirmişti.

“KENDİMDE EN ÜST SEVİYELERE ÇIKACAK POTANSİYELİ GÖRÜYORUM”

Kendine olan güveninden bahseden Ali Akman şu ifadeleri kullanmıştı:

“En üst seviyelere kendimi hazırlamak istiyorum. Bunun için en doğru yolları izlemek istiyorum. Kademe kademe ilerlemenin doğru olacağını düşünüyorum. Kendimde en üst seviyelere çıkacak potansiyeli görüyorum. Kendime de güveniyorum. Yılmadan çalışıyorum, futbol için yaşıyorum, futbol için her şeyi de yapıyorum. Allah'ın izniyle en iyi yerlerde olmak istiyorum.”