Son dakika transfer haberi... Cristiano Ronaldo ayrılık ateşini yaktı! PSG mi Real Madrid mi?

Son dakika transfer haberi... Futbolun süperstarı, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Juventus'tan ayrılıp Pairs Saint-Germain'e gitmek veyahut Real Madrid'e geri dönmek istiyor. Ronaldo'nun yeni adresinin hangisi olacağı ise Paris Saint-Germain'in yıldızı Kylian Mbappe'ye bağlı.

Akşam.com.tr

Son dakika transfer haberi... Cristiano Ronaldo, 2018 yazında 110 milyon euro bedelle transfer olduğu Juventus'tan ayrılmak istiyor. CR7, siyah-beyazlıların yeni sezon hazırlıklarına katılsa da niyeti son 6 aydır olduğu gibi aynı: Torino ekibi ile bağlarını hızlı bir şekilde koparmak.

Akşam.com.tr'nin As gazetesinden aktardığına göre, yıldız oyuncu her ne kadar Juve'den ayrılmak istese de bu ihtimal her geçen gün azalıyor.

YA PSG YA REAL

Ronaldo'nun geleceği Kylian Mbappe'ye bağlı. Portekizli yıldız, Real Madrid'in Paris Saint-Germain forvetiyle anlaşması halinde Paris ekibinin de hemen onun için harekete geçeceğini biliyor. Bu CR7'nin Torino ekibinden ayrılması için akla gelen ilk ihtimal.

İtalya'da Real Madird Başkanı Florentino Perez'in yaz transfer döneminde Mbappe'yi Real Madrid'e getireceği görüşü hakim.

RONALDO, MBAPPE PSG'DE KALIRSA MADRID'E GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Ancak PSG, Mbappe'ye takımda tutarsa, Ronaldo'nun alternatif bir hedef araması gerekecek. Bu da 2009-2018 yılları arasında formasını giydiği Real Madrid.

Bu transfer geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti fakat Florentino Perez'in iddialara ilişkin, "Madrid için mantıklı olmayan bir hareket." açıklaması ateşi kısa sürede söndürmüştü.

RONALDO İÇİN KÖTÜ HABER: REAL'İN GÖZÜ SADECE MBAPPE'DE

Fakat Ronaldo'nun, Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'e geri dönmesinin kendisine Madrid kapılarını yeniden açacağına dair umudu var.

Ancelotti için "İnanılmaz bir adam. Hayatımdaki en iyi ve en önemli kişilerden birisi." tanımlaması yapan CR7'nin kurt teknik hocayla olan iyi ilişkileri onu yeniden efsanesi olduğu kulübe geri dönmesine yetecek mi bu sorunun cevabı da önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ancak, Madrid'in planı değişmemiş gibi görünüyor: Ya Mbappe ya hiç.

Son dakika Galatasaray haberleri... Aşk yeniden! Galatasaray Aliou Dieng'i bitiriyor