Son dakika transfer haberi: Beşiktaş'tan Steven Caulker hamlesi

Son dakika Beşiktaş haberleri… Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Alanyaspor'dan Salih Uçan ile büyük ölçüde anlaşan Kara Kartal, Akdeniz ekibinin tecrübeli stoperi Steven Caulker'ı da istiyor. Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın olumlu rapor verdiği İngiliz savunmacıyla sezon sonunda pazarlık masasına oturacak.

Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'in bonservislerini almak adına görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlılar, diğer yandan Kenan Karaman, Salih Uçan ve Salih Özcan ile temas halinde. Kartal, yeni sezon için kadrosuna stoper takviyesi de yapacak. Hedef ise bir yerli ve bir yabancı transferi.

SERGEN, CAULKER'I İSTİYOR

Teknik direktör Sergen Yalçın, bu mevki için özellikle Alanyaspor formasını giyen Steven Caulker'i istiyor. Deneyimli hoca, kulübüyle sözleşmesi haziran ayında bitecek 29 yaşındaki oyuncu için yönetime olumlu rapor verdi.

1 MİLYON EURONUN ALTINDA BİR MAAŞ HEDEFLENİYOR

Bu transferde bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah-beyazlılar, oyuncuyla yıllık 1 milyon euronun altında bir rakama anlaşmayı planlıyor. Beşiktaş, lig biter bitmez Steven Caulker ile pazarlık masasına oturacak.

(Sabah)