Son dakika transfer haberi... Beşiktaş ve Galatasaray bir transferde daha karşı karşıya! Muhammed Ali Ben Romdhane...

Son dakika transfer haberi... Transferde büyük bir yarışa giren Beşiktaş ve Galatasaray, bir futbolcuda daha karşı karşıya geldi. Gedson Fernandes, Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'ın transferi için kıyasıya yarışan Türk futbolunun iki büyüğü, bu kez de Muhammed Ali Ben Romdhane'nin transferi için rekabete girişti.

Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluk için büyük bir mücadele veren Beşiktaş ve Galatasaray, rekabeti transfer alanına da taşıdı.

Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes gibi isimlerin transferinde karşı karşıya oldukları bilinen Beşiktaş ve Galatasaray'ın bu kez de Esperance Tunis'ten Muhammed Ali Ben Romdhane'nin transferi için mücadele verdikleri öğrenildi.

TUNUS'TA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Fanatik'in Foot Mercato'dan aktardığına göre 21 yaşındaki yıldız, Esperance forması altında sergilediği performansla birçok önemli takımın dikkatini çekmiş durumda. Bu sezon Tunus ekibiyle çıktığı 35 maçta 10 gol, 8 asistlik performans sergileyen Ben Romdhane'nin bu yaz takımdan ayrılabileceği belirtiliyor.

Ben Romdhane için yoğun ilginin Türkiye ve Fransa'dan geldiği aktarılırken Beşiktaş ve Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilendikleri de ifade edilmekte. Fransa'dan öncelikle Lyon ve Lille, orta saha oyuncusunu kadrolarına katmak isterlerken birçok Fransız ekibinin de devrede olduğu belirtilmekte.

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'de bir devir daha kapanıyor