Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Mame Diouf için Hatayspor'la görüşecek

Son dakika Beşiktaş haberleri… Cenk Tosun'un beklenmedik sakatlığı sonrası Beşiktaş'ta forvet transferi çalışmaları hız kazandı. Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, bu sezon Hatayspor'da harikalar yaratan Mame Diouf'un kadroya katılmasını istiyor.

Cenk Tosun'un sakatlığıyla sarsılan Beşiktaş'ta golcü transferi çalışmaları erken başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın aklı ise Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf'ta.

OPSİYONU VAR AMA GÖRÜŞÜLÜR

Herkesin aksine Hatayspor'un başarısını Boupendza'ya değil Diouf'a bağlayan Yalçın, "Tecrübeli ve güçlü. Hem gol atıyor, hem takımı önde tutuyor. Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Yedek kalmayı sorun etmeyecek olgunlukta" diyerek yönetime mesajı verdi.

Diouf'un Hatayspor'la sözleşmesi sezon sonu bitiyor ancak opsiyon hakkı olduğu için siyah-beyazlı yönetim, Hatayspor'la bir görüşme yapacak.

GOL KRALLIĞINDA 2. SIRADA

Süper Lig'de bu sezon çıktığı 31 maçta 15 gol atan Mame Diouf, 18 gol atan takım arkadaşı Aaron Boupendza'nın ardından gol krallığı sıralamasında Larin ve Aboubakar ile 2. sırayı paylaşıyor.