Son dakika transfer haberi... Alexander Sörloth'un yeni adresi Real Sociedad

Son dakika transfer haberi... İsmi Fenerbahçe ile anılan Alexander Sörloth'un yeni adresi Real Sociedad oldu.

2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla Süper Lig gol kralı olan sonrasında Alman RB Leipzig'e imza atan Alexander Sörloth'un yeni adresi belli oldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre Norveçli golcü, La Liga ekiplerinden Real Sociedad ile anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu, İspanyol temsilcisinde kiralık olarak forma giyecek.

BABASI AYRILIĞI DUYURMUŞTU: FUTBOL OYNAMAK İSTİYOR

Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth, oğlunun Alman ekibinden ayrılacağını açıklamış ve "Alexander futbol oynamak istiyor ve bunun için Leipzig'den ayrılmak istiyor. Bu işi oturup sadece banka hesabına bakmak için yapmıyor. Kariyerinde ne kadar ileri gidebileceğini, neler yapabileceğini görmek istiyor. Norveç Milli Takımı hakkında da birçok düşüncesi var. Transferle ilgili bir takım şeyler oluyor ve olacaktır. Durumu takip ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE YALANLAMIŞTI

Fenerbahçe, transferde adının anıldığı Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yapmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe, Sörloth'u 15 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesiyle kiralamak için Leipzig'le anlaştı. Her an imza atılabileceği öğrenildi.' haberi doğru değildir. Taraftarımızdan ricamız bu haberi dikkate almamalarıdır." denilmişti.