Son dakika Trabzonspor haberleri... Uğurcan Çakır Inter yolunda

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'un milli kalecisi için İtalyan ekibi 22 milyon euroluk teklifte bulundu. Şenol Güneş'in dünkü sözlerinin ardından bu transfere bitti gözüyle bakılıyor.

AKŞAM

Trabzonspor'un milli kalecisi için İtalyan ekibi 22 milyon euroluk teklifte bulundu. Şenol Güneş'in dünkü sözlerinin ardından bu transfere bitti gözüyle bakılıyor

İtalya basınından Sempreinter'in haberine göre, Inter'in Uğurcan için Lille ve Tottenham'la rekabete girdiğini yazdı. Bu haberin ardından ilk resmi adımlar atıldı. Inter, Trabzonspor'un milli kalecisi için 22 milyon euroluk teklifte bulundu.

Bordo-Mavili ekip bu öneriye sıcak bakarken, Uğurcan'a da görüşü soruldu. Uğurcan, son İtalya şampiyonuna gitme fikrine sıcak baktı. Bu transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Dorukhan Toköz helalleşti

BU YIL OLACAK GİBİ!

Dün açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Trabzonspor belki Uğurcan'ı gönderecek. Bu yaz göreceğiz. Her oyuncumuzun Avrupa'ya gidip oynamasını, ülkeye döviz kazandırmasını, saygısının yüksek olmasını isterim. Bu sene bu olacak gibi duruyor." dedi. Bu sözlerin ardından Uğurcan Çakır'ın Inter'e gitmesi bir anlamda kesinleşti. Uğurcan kariyerine artık İtalya'da devam edecek.

ÖZEL! Son dakika Beşiktaş haberleri... Ve Sergen Yalçın imzayı atıyor! İşte alacağı ücret...