Son dakika Trabzonspor haberleri... Transfer tamam! Nicolas N'Koulou...

Son dakika Trabzonspor haberleri... Fırtına, sözleşme uzatmaya yanaşmayan Majid Hosseini'nin yerini doldurdu. Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulo ile sezon sonu için söz kesildi. Arada sadece küçük pürüzler kaldı.

AKŞAM

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, sezon sonu için şimdiden birkaç oyuncuyla anlaştıklarını açıklamıştı. Bu isimlerden ilki ortaya çıktı. Mukavele uzatmaya yanaşmayan Majid Hosseini'nin yerine Torino forması giyen 31 yaşındaki Nicolas N'Koulou ile anlaşmaya varıldı. İtalyan ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyla söz kesildi. Arada sadece küçük pürüzler kaldı. Bunların da yakın zamanda çözülmesi bekleniyor.

ÖZEL! Son düdüğe kadar heyecan

YERİNİ DOLDURUR

72 kez Kamerun Milli Takımı'nın formasını terleten N'Koulou, 1.84 boyunda... Daha önce Lyon, Marsilya ve Monaco gibi kulüplerin formasını terletti. Transferde fazla para harcamak istemeyen Bordo-Mavililer, bu sebeple ya boşta bulunan ya da boşa çıkacak isimlere yönelmişti. Savaşçı yapısıyla tanınan N'Koulou'nun Hosseini'nin boşluğunu fazlasıyla doldurması bekleniyor. Tecrübeli oyuncunun piyasa değeri ise 7 milyon euro...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Emre Belözoğlu'nda 4 transfer