Son dakika Trabzonspor haberleri... Sörloth'a Trabzonspor yolu gözüktü

Son dakika Trabzonspor haberleri... Leipzig, Andre Silva'yı kadrosuna kattı. Norveçli, bu transfer sonrası Alman ekibinde üçüncü forvet konumuna düştü. Trabzonspor'a dönüş yolu iyice açıldı.

AKŞAM

Alexsander Sörloth'u kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'a Leipzig'den müjdeli haber geldi. Alman ekibi, geçtiğimiz sezon Frankfurt formasıyla 32 maçta 28 gol atan Portekizli yıldız Andre Silva'yı kadrosuna kattı. 25 yaşındaki golcü için 23 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bu transfer sonrasında Norveçli golcü, Leipzig'de üçüncü forvet konumuna düştü. Poulsen ve Silva'nın ardından Koreli Hee-chan Hwang'la forma mücadelesi verecek olan Sörloth, yedeğin de yedeği olacak. Geçen sezon Bundesliga'da hayal kırıklığı yaratan Sörloth'u yeniden kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, çalışmalarını hızlandırdı.

ÖNCELİK FIRTINA'DA

Sörloth transferinde sözleşme gereği önceliğe de sahip olan Bordo-Mavililer, Norveçli golcüyle ve menajeriyle yeniden görüşecek. Bir aksilik yaşanmaması halinde bu transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

BAŞLAMADAN BİTTİ

Öte yandan Trabzonspor, Valladolid'in stoperi Joaquín Fernández için İspanyol ekibine teklifte bulundu. Ancak İspanyollar, Karadeniz ekibinden 25 yaşındaki oyuncu için 7 milyon euro bonservis istedi. Görüşmeler başlamadan bitti.