Son dakika: Mesut Özil, Fenerbahçe'de! İşte alacağı ücret...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Ve bir rüya gerçek oldu! Mesut Özil, Fenerbahçe'de... Dünyaca ünlü yıldız futbolcu, kulübü Arsenal ile anlaşarak direksiyonu İstanbul'a kırdı. Kanarya, Mesut'u resmen Fenerbahçeli yapmak için İstanbul'a çağırdı. Özil, sarı-lacivertlilerle 3.5 yıllık kontrat imzalayacak. 32 yaşındaki futbolcu, yarın akşam ya da pazartesi de İstanbul'a gelecek. Mesut'un Fenerbahçe'den alacağı ücret de belli oldu. İşte yılın transferinden tüm detaylar...

Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde sonuca ulaştı! Mesut Özil, Fenerbahçe'de... Tecrübeli futbolcunun, kulübü Arsenal ile fesih görüşmelerini neticelendirmesinin ardından sarı-lacivertliler, Mesut Özil'i İstanbul'a davet etti.

Erman Toroğlu, canlı yayında şoke eden diyalogu açıkladı

ÖZEL UÇAKLA GELECEK

DHA'nın haberine göre, Özil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel uçağıyla yarın akşam veya pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Uçuş planlamasının yarın tamamlanması bekleniyor.

Almanya'da ırkçılık skandalı!

ÇAMLICA'DAKİ VİLLASINDA SON HAZIRLIKLAR

Öte yandan görkemli bir imza töreni için hazırlık yapan sarı lacivertliler, hafta içi Mesut Özil'i 3.5 yıllık süreyle kadrosuna katacak. Mesut’un İstanbul'da Çamlıca'da aldığı villanın tadilatı tüm hızıyla sürerken, oyuncunun ailesiyle birlikte birkaç ay başka bir yerde kalacağı öğrenildi.

ARSENAL KULÜBÜ 6 TAKSİTTE ÖDEME YAPACAK

Ajansspor'un haberine göre ise Arsenal kulübünden yaklaşık 8 milyon euro alacağı olan Mesut Özil, bir haftadır devam eden görüşmeler sonrasında fesih sözleşmesine imza attı. Özil, Fenerbahçe’ye gelmek için alacağı olan paranın bir kısmından vazgeçmek zorunda kaldı. Özil 8 milyon euro yerine 5 milyon euro para almaya kabul etti. Arsenal, Özil'e bu parayı 6 taksitte ödeyecek.

Attila Szalai: Fenerbahçe, mükemmel bir fırsat

FENERBAHÇE'DEN ALACAĞI ÜCRET

Özil ile yapılan görüşmeler sonrasında futbolcu yıllık 4 milyon euro garanti para ve maç başı 25 bin euro para ve özel pirimler alacak. Şampiyonluk halinde Özil'e 500 bin euro, Şampiyonlar Ligi'ne katılım halinde 250 bin euro bonus verilecek.

Mesut Özil ayrıca 5 milyon euro da imza parası alacak.

Bright Osayi-Samuel, QPR taraftarlarını kızdırdı

LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ

Öte yandan Mesut Özil'den flaş bir hareket geldi. Özil, sosyal medyadaki profil logosunun rengini sarı lacivert yaptı.

FENERBAHÇE TWEET ATTI, SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Fenerbahçe resmi Twitter hesabı da "Gel gündüzle gece olalım." yazan bir tweet atarak Mesut Özil'in transferine adeta selam çaktı.

Tarkan'ın "Gül Döktüm Yollarına" isimli şarkısında geçen sözlerin devamında "Gel beraber mesut olalım." sözleri yer alıyor.

İşte Fenerbahçe'nin o tweeti...

MESUT'DAN FENERBAHÇE'YE CEVAP GECİKMEDİ

Mesut Özil de sarı-lacivert kalpler ve kum saatiyle Fenerbahçe'nin tvitine cevap atarak transferi duyurdu.