Son dakika: İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'la girdiği bir transfer yarışından daha zaferle ayrıldı. Kanarya, Medipol Başakşehir'den milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattığını açıkladı ve yıldız futbolcuyla, 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ''Medipol Başakşehir'e toplam transfer bedeli olarak 7 milyon euro + KDV ödenecektir.'' ifadelerine yer verildi. Çiçeği burnunda Fenerli İrfan, Çubuklu'yu giydi ve ilk sözleri, ''Babamın hayali gerçek oldu. Efsane Çubuklu formamızın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım.'' oldu.

AA, DHA

Ve İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de... Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir'den milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ailemize hoş geldin İrfan Can Kahveci." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımdaki videoda ise Türk kahvesi görüntüleri yer aldı.

EMRE BELÖZOĞLU: "BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİNE HOŞ GELDİN"

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferini YouTube "Katıl" üyelerine özel yaptığı canlı yayınla duyurdu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, sportif direktör Emre Belözoğlu ve İrfan Can Kahveci ile ablası ve kız arkadaşının katıldığı yayında yıldız futbolcu 17 numaralı sarı lacivertli formasını sırtına geçirdi. Kahveci ayrıca, Fenerbahçe logolu kahve fincanından kahve içti ve kameralara poz verdi.

Emre Belözoğlu, "Büyük Fenerbahçe ailesine hoş geldin İrfan Can" diyerek sözlerine başlarken, "Başkan da buraya kadar geldi, emeği cok büyük. Camiasının ayakta durmasının tek sebebi Ali Koç'tur. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Gedson Fernandes Galatasaray'da

İRFAN CAN KAHVECİ: "EFSANE ÇUBUKLU FORMAMIZIN HAKKINI VERMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Çok heyecanlı ve gururlu olduğunu dile getiren İrfan Can Kahveci ise şunları söyledi:

Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Formamın hakkını sahada vereceğim. Göksel başkana da çok teşekkür ediyorum. Ali Koç başkan da buraya kadar geldi benim için, ona da teşekkür ederim. Çok mutluyum. Efsane Çubuklu formamızın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım. Bundan sonra sahada yüzde 100'ünü veren İrfan Can Kahveci'yi izlettireceğim taraftarlarımıza. Beni beklesinler. Sabırsızlanıyorum sahaya çıkmak için.

DeAndre Yedlin Galatasaray'da

Öte yandan İrfan Can Kahveci'nin ablası da, "Çok mutluyuz, hayalimiz gerçek oldu. Babamın da hayali gerçek oldu." ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN BAKİ: "İRFAN KENDİ İSTEĞİYLE AİT OLDUĞU FENERBAHÇE'SİNE KAVUŞTU"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ise transferde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Baki, "Herkes konuştu, İrfan hariç. İrfan'ın hangi takımı tuttuğu, tutmadığı... İrfan, kendi isteğiyle ait olduğu Fenerbahçe'sine kavuştu. İrfan'ın hangi takımı tuttuğu bile polemik oldu. İrfan'ın transferi bugün resmileşti." diye konuştu.

Son dakika: Galatasaray bombayı patlatıyor! Boupendza...

FENERBAHÇE, MALİYETİ AÇIKLADI

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 4,5 yıllık sözleşme imzalanan İrfan Can Kahveci için kulübüyle varılan anlaşmanın ayrıntıları paylaşılarak, "Medipol Başakşehir'e toplam transfer bedeli olarak 7 milyon avro+KDV ödenecektir." denildi.

Youssouf Ndayishimiye, Medipol Başakşehir'de

Transferde geleceğe dönük ek ödeme taahhütleri bulunduğu aktarılarak, "Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak, azami 1 milyon avro+KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir'e ödenecektir. Futbolcunun üçüncü bir kulübe transfer olması halinde, 11 milyon avroyu aşan tutarın yüzde 20+KDV'si de Medipol Başakşehir'e ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

MEDIPOL BAŞAKŞEHİR, İRFAN CAN KAHVECİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

Kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, 2017 yılından beri turuncu-lacivertli formayı giyen ve gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen İrfan'ın Türkiye'nin güzide ekiplerinin gündeminde olduğu hatırlatılarak, "Samimi bir diyalog içerisinde olunan tüm camialara teklifleri için teşekkür edilmesinin ardından yönetim kurulumuz, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir değerlendirme yapmış ve karar vermiştir." denildi.

Yunus Mallı, Trabzonspor'da

"ASKER SELAMI'YLA GÖĞSÜMÜZÜ KAPARTTI"

Transferi konusunda Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varılan 25 yaşındaki futbolcu için, "Leipzig ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında üç gol atan, UEFA Avrupa Ligi'nde Wolfsberger'e attığı golün ardından verdiği 'Asker selamı'yla hepimizin göğsünü kabartan ve şampiyon ailemizin unutulmaz parçalarından biri olan İrfan Can Kahveci'ye bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Nwakaeme çaldı, Vitor Hugo yazdı! 1-2