Son dakika: Hakem Erkan Özdamar ve Ümit Öztürk görevden alındı

Bu akşam oynanacak Antalyaspor-Trabzonspor maçına saatler kala, gece yarısı şok bir gelişme yaşandı. Mücadelenin orta hakemi Erkan Özdamar görevden alındı. Özdamar kararı Antalya'da otelde öğrenirken bu karardan kısa süre sonra ise bu hafta VAR hakemi olarak görev yapacak olan Ümit Öztürk de görevden alındı. İki hakem de Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe akşamı oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında görev almışlardı.

Süper Lig’de bu akşam oynanacak Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasının orta hakemi Erkan Özdamar görevden alındı. Antalya’daki bir hotelde maç saatini bekleyen Özdamar’a haber gece yarısı iletildi. Söz konusu mücadeleye Ali Palabıyık atandı.

KISA SÜRE SONRA ÜMİT ÖZTÜRK DE GÖREVDEN ALINDI!

Erkan Özdamar’dan kısa süre sonra hakem Ümit Öztürk de görevden alındı. Öztürk, Süper Lig’de bu hafta oynanacak maçların birinde VAR hakemi olarak görev alacaktı.

KUPADAKİ FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇINDA GÖREV ALMIŞLARDI

Gece yarısı görevden alınan bu iki hakemin ortak özelliği ise Perşembe akşamı Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında görev almış olmaları.

NE OLMUŞTU?

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının son dakikalarında Mert Hakan Yandaş ile Aytaç Kara arasında yaşanan bir pozisyon sonrası Mert Hakan direkt kırmızı kart görmüştü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maç sonrası yaptığı açıklamada pozisyon sırasında Aytaç Kara’nın müdahalesine değinirken VAR’a gidilmesi gerektiğini savunmuştu.

Dün de Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden çok sert bir açıklama yapıp karara ateş püskürmüştü.

Öte yandan yine dün Mert Hakan Yandaş, PFDK’ya sevk edilmişti.

(Hürriyet)