Son dakika haberi... Süper Lig'de flaş gelişme! Göztepe'de Ünal Karaman ile yollar ayrıldı

Son dakika haberi... Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Göztepe, teknik direktör Ünal Karaman ile yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Lig 2021-22 sezonunda teknik direktör ayrılıkları son sürat devam ediyor.

Fanatik'in haberine göre, yeni sezonun ilk 3 haftasında galibiyet alamayan Göztepe'de teknik direktör Ünal Karaman ile yollar ayrıldı. Son olarak Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Göztepe, oynadığı 3 maçtan 2 beraberlik, 1 yenilgi ile ayrılmıştı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Ahmet Nur Çebi, "o defteri kapattık" demişti; Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı ezeli çalım

Göztepe'nin başında 2020-21 sezonunda 21 maça çıkan Ünal Karaman; 7 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi aldı. Bu sezon Antalyaspor ve Sivasspor ile berabere kalan Göztepe, Yeni Malatyaspor'a da mağlup oldu.

Ünal Karaman ile yollarını ayırması sonrası Göztepe'nin milli aranın ardından yeni bir teknik direktör ile yola devam etmesi bekleniyor. Süper Lig'de ilk 3 hafta geride kalırken Kasımpaşa, Kayserispor ve Adana Demirspor resmen teknik direktör değişikliklerine gitti. Ayrıca Aytemiz Alanyaspor da Çağdaş Atan ile yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Lig'de bir teknik direktörün daha bileti kesildi! Aytemiz Alanyaspor'da Çağdaş Atan dönemi sona erdi