Son dakika haberi: Suat Serdar, Galatasaray'ı takibe aldı

Schalke 04'te forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Suat Serdar'ın Galatasaray'ı sosyal medyada takibe alması transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

GALATASARAY'I TAKİBE ALDI

Bu sezon Süper Lig'de zirveden uzak kalan Galatasaray'da gelecek sezon hangi isimlerin transfer edileceği şimdiden merak ediliyor. Bugün Douglas Costa ile ilgili transfer iddiaları gündeme geldi. Diğer yandan Almanya doğumlu Schalke oyuncusu Suat Serdar da Galatasaray'ı takibe aldı.

CİMBOM'A MI GELİYOR?

Bundesliga'da Schalke forması giyen 24 yaşından Almanya doğumlu Suat Serdar, Instagram hesabından Galatasaray'ın resmi hesabını takibe aldığı görüldü. Galatasaray'ı takibe alma sonrası sosyal medyada Suat Serdar'ın Galatasaray'a transfer mi oluyor sorularını da gündeme getirdi.

SÖZLEŞMESİ 2022'YE KADAR DEVAM EDİYOR

Suat Serdar'ın Schalke ile olan sözleşmesi 2022'ye kadar devam ediyor. Suat Serdar, 2018 yılında Mainz'den 11 milyon euro bonservisle Schalke'ye transfer olmuştu. Serdar, bu sezon çıktığı 25 maçta 2 gol ve 2 asistle takıma katkı yaptı. Suat Serdar'ın bu yaz takımdan ayrılması bekleniyor.