Son dakika haberi: Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi transferini resmen açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile sık sık anılan Vedat Muriqi'nin transferine ilişkin önemli bir itirafta bulundu. Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi'nin Süper Lig'de bir takımla görüşme halinde olduğunu söyledi.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona eren Galatasaray-Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından TRT Spor'daki "Stadyum" programında Vedat Muriqi transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Vedat Muriqi ile konuştuğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncesi var ama hiçbir kulüple görüşmemiş. Dönerse Fenerbahçe'ye dönecektir." dedi.

"Bir kulüple görüşmüş, anlaşmış olsa söylemezdim." diyen Dilmen, "En ciddi teklifi Acun Ilıcalı yapmış, Hull City için." açıklamasını yaptı.

İtalyan ve Türk medyasında çıkan Patrick Van Aanholt-Vedat Muriqi takasıyla alakalı gelen soruya Dilmen, "Vedat'ın bir bilgisi yok takasla alakalı." cevabını verdi.

Hasan Ali Kaldırım ile Güntekin Onay arasında polemik: Buna sen karar veremezsin!

RIDVAN DİLMEN: "GALATASARAY'A SANTRAFOR LAZIM"

"Galatasaray'ın bir santrfora ihtiyacı olduğunu belirten Dilmen, "Diagne'nin ne zaman döneceği belli değil. Mustafa Muhammed, Mısır'la yarı final falan yapsa bayağı bir zaman olacak. Hem Muhammed hem Feghouli yok Galatasaray'da Afrika Kupası yüzünden, eyvah." dedi.

Medipol Başakşehir Edin Visca transferini açıkladı

RIDVAN DİLMEN'DEN KEREM AKTÜRKOĞLU YORUMU

Kerem Aktürkoğlu ile ilgili de değerlendirmede bulunan ünlü yorumcu, "Kerem Aktürkoğlu'nun biraz daha olgun oyuncu olmaya ihtiyacı var. En olgun dönemleri 24 yaşından sonra başlar. Gideceği lig de önemli. Ben Fransa ve İtalya'ya gitmem. İngiltere ve İspanya olabilir ama şimdi değil. Biraz daha Galatasaray'da tecrübe kazanması lazım." şeklinde konuştu.

Huzurlarınızda yerli Harry Potter Kerem Aktürkoğlu