Son dakika haberi: Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'ya zam ve yeni sözleşme

Son dakika Galatasaray haberleri… Sarı-Kırmızılılarda geçen sezonun flaş isimlerinden Taylan Antalyalı'nın maaşına zam yapılıyor. Burak Elmas yönetimi, bu sezon 2.2 gelecek sezon ise 2.5 milyon TL kazanacak olan başarılı futbolcuyla yıllığı 5 milyon TL'den 3 senelik sözleşme yapacak. İşte detaylar…

Galatasaray'da iç transferde son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Yeni başkan Burak Elmas seçilir seçilmez ilk işi sözleşmesi sona eren tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile yeniden anlaşmak oldu. Anlaşma sonrası Terim Florya'da göreve başladı.

Seçim öncesinde 2 dış transfer olan Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ü bedelsiz olarak kadrosuna katan Galatasaray'da iç transferde de Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'ın sözleşmesi yeniden uzatılmıştı.

BURAK ELMAS'TAN TAYLAN'A ZAM MÜJDESİ

Bu gelişmeler sürerken Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Taylan Antalyalı'ya Burak Elmas ve yönetiminden müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz sezon 2.2 milyon TL, gelecek sezon ise 2.5 milyon TL alacak olan Taylan'ın maaşına zam yapılacak.

5 MİLYON TL'DEN 3 YILLIK SÖZLEŞME

Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Taylan için yeni bir sözleşme hazırlayan Galatasaray yönetimi, 26 yaşındaki oyuncuya yıllık 5 milyon TL'den 3 yıllık kontrat önerecek.

ZAM MUTLU ETTİ

Taylan'ın da kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediği öğrenilirken, başarılı oyuncunun yönetimin bu kararından çok memnun olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

BEDELSİZ TRANSFER EDİLMİŞTİ

2019-2020 sezonunda Erzurumspor'dan bedelsiz alınan Taylan'ın o dönem 1 milyon euro piyasa değeri bulunuyordu. Sarı-kırmızılı takımdaki ilk sezonunda yeterli şans bulamayan başarılı orta saha, ligde 15 maçta 639 dakika süre alırken, 1 gol 3 asistlik performans sergiledi.

DEĞERİNİ 6'YA KATLADI

Geçtiğimiz sezon ise ön libero transfer edemeyen Galatasaray'ın orta sahadaki en büyük kozu haline gelen Taylan Antalyalı, 39 maçta görev yaptı ve 1 gol 4 asistlik katkı verdi. Bu dönemde değerini 6'ya katlayan 26 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt değeri 6 milyon euroya yükseldi.

(Fotomaç)