Son dakika haberi: Galatasaray'da Falcao ve Feghouli gözden çıkarıldı

Son dakika Galatasaray haberleri… Yeni sezonda takım bütçesini yüzde 20 düşürmek zorunda olan Galatasaray, Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli ile ayrılık kararı aldı. Birer yıllık daha sözleşmeleri olan iki futbolcunun gelecek sezon Sarı-Kırmızılılara maliyeti tam 11 milyon euro. Cimbom'un Falcao ve Feghouli için bonservis beklentisi yok. İşte detaylar…

Galatasaray'da Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'yle ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Bankalar Birliği le imzaladığı anlaşmayı revize eden Galatasaray, yeni sezonda Futbol A Takım bütçesini yüzde 20 düşürmek zorunda. Sarı-kırmızılı kulüpte tasarrufun yolu ise birer yıl sözleşmeleri kalan Falcao-Feghouli ikilisinden geçiyor.

11 MİLYON EUROLUK MALİYETLERİ VAR

Falcao'ya 5 milyon Euro, Feghouli'ye de 3.850 milyon Euro garanti para ödemekle yükümlü Galatasaray'da maç başı bonusları ve vergi ile birlikte 11 milyon euroluk maliyet ortaya çıkıyor.

BONSERVİS BEKLENTİSİ YOK

Yeni seçilecek başkan ve yönetimin Falcao-Feghouli ikilisini göndermekten başta çaresi kalmıyor. Fatih Terim'le Trabzonspor maçının devre arasında tartışan Feghouli şampiyonluğa ortak olunan son 6 haftada 1 dakika süre alamamıştı.

FALCAO TAM 25 MAÇ KAÇIRDI!

Falcao ise geride kalan sezonda tam 25 maçta takımını yalnız bırakmıştı. İki oyuncudan da bonservis beklentisi olmayan Galatasaray, 11 milyon Euro'luk (114 milyon TL) maliyetten kurtulmak için Falcao ve Feghouli'yi serbest bırakmaya hazır.

(Sabah)