Son dakika haberi: Galatasaray, Gedson Fernandes'i neredeyse 4 kat maaşla ikna etti

Son dakika Galatasaray haberleri: Sarı-Kırmızılılar, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Benfica'dan kiraladığı Gedson Fernandes'i yeniden kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Portekiz ekibine oyuncu için 2 milyon euro kiralama bedeli ve 10 milyon euro satın alma opsiyonu teklifi sunan Cimbom, Gedson Fernandes'e de Benfica'dan aldığı maaşın neredeyse 4 katını teklif etti. 22 yaşındaki futbolcu yeniden Galatasaray forması giymeye sıcak bakıyor. İşte detaylar…

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Cimbom, geçen sezonun devre arasında kiraladığı ve performansıyla büyük beğeni kazanan Gedson Fernandes'i yeniden kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.

2 MİLYON EURO KİRALAMA, 10 MİLYON EURO SATIN ALMA OPSİYONU

Benfica ile uzun süredir pazarlıklarını sürdüren ve 2 milyon euro kiralama bedeli, 10 milyon euro da satın alma opsiyonuyla Portekiz ekibini ikna etmeye çalışan Cim Bom'da bu transfer için Fatih Terim devreye giriyor.

TERİM YİNE RUI COSTA ÜZERİNDEN İŞİ BİTİRECEK

Benfica'da Başkan Luis Filipe Vieira'nın yolsuzluktan dolayı tutuklanmasının ardından seçimlere kadar geçici olarak sportif direktör Rui Costa'nın kulübün 1 numarası olduğu açıklandı. Bunun üzerine de Sarı-Kırmızılılarda Fatih Terim, Fiorentina'dan eski öğrencisi olan Costa ile ikili ilişkilerini kullanarak Gedson'u takımına kazandırmayı hedefliyor. 22 yaşındaki oyuncu geçen sezonun devre arasında da Terim-Costa ilişkileriyle Aslan'a imza atmıştı.

NEREDEYSE 4 KAT FAZLA MAAŞLA İKNA EDİLDİ

Altyapısından yetiştiği Benfica'da senelik 350 bin euro kazanan Fernandes'e, Cim Bom yıllık 1.3 milyon euro önerdi. Bu teklifi oldukça cazip bulan genç oyuncu, mutlu olduğu Galatasaray'a dönmeye oldukça sıcak. Kulüplerin anlaşması durumunda 22 yaşındaki futbolcu yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

(Fanatik)