Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Ali Koç'tan teknik direktör kararı! Emre Belözoğlu...

Erol Bulut ile yollarını ayırdıktan sonra takımı sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu'na emanet eden Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-Lacivertlilerde plan yeni sezonda takımın başına ünlü bir yabancı teknik direktör getirmekti ancak Emre Belözoğlu'nun sergilediği performans sonrası bu karar yeniden gözden geçirildi. Belözoğlu aynı ivmeyi sezonun kalan maçlarında da gösterirse gelecek sene yine görevde kalabilir. İşte detaylar…

ESAS PLAN YABANCI HOCAYDI AMA...

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için teknik direktör çalışmaları da büyük önem taşıyor. İlk etapta yeni sene için esas plan önemli bir yabancı teknik direktörü takımın başına getirmekti ancak bir yandan Emre Belözoğlu'nun gelişimi ve performansı da takip edilecekti. Belözoğlu'nun oynattığı futbol, kulübedeki tavrı gibi detaylar önemli olacaktı. Şampiyon olunmasa bile Emre Belözoğlu'nun olumlu performansı gelecek sene devam etmesi ihtimalini güçlendirecekti.

BELÖZOĞLU SINAVI GEÇTİ

Geride kalan dört maçta Emre Belözoğlu bu sınavı geçti. Kısa süre önce tribünden sahaya inen genç teknik adam, oyuncuları sevk ve idare, oynanan oyun, hamleler, maç sonu açıklamaları gibi birçok konuda beğeni topladı.

KALAN HAFTALARDA DA BÖYLE DEVAM EDERSE BELÖZOĞLU'YLA DEVAM

Kalan haftalarda da bu performansı sürdürmesi durumunda yabancı teknik adam fikrinden vazgeçilebileceği belirtildi. Bu durumda gelecek sezon da Belözoğlu'nun takımın başında olabileceği öğrenildi.

KAYBOLAN UMUTLARI YENİDEN CANLANDIRDI

Halen ciddi eksikler dikkat çekse ve ikinci yarılarda düşüşler yaşansa da Emre Belözoğlu, camianın kaybolan şampiyonluk umutlarının yeniden doğmasını sağladı. Bu haftayı 'BAY' geçecek olan sarı-lacivertliler dinlenme fırsatı da buldu.

ALİ KOÇ ALDIĞI KARARDA HAKLI ÇIKTI

Başkan Ali Koç da Erol Bulut-Emre Belözoğlu değişikliği yaparak bu umutların sürmesini sağladı. Birçok kez Bulut'u görevden almayı düşünse de sabır gösteren Koç, şampiyonluk treni kaçmak üzereyken aldığı kararla haklı çıktı ve takımını yarışın içine soktu.

BELÖZOĞLU İLE 4 MAÇTA 3 GALİBİYET, 1 BERABERLİK

Emre Belözoğlu'nun görevi devralmasıyla beraber ligde oynanan 4 maçta Fenerbahçe yenilgisiz devam ediyor. Belözoğlu idaresinde 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, 10 puan topladı ve şampiyonluk yarışına yeniden katıldı. Kadıköy'de bu sezon tarihinin en kötü sürecini yaşayan Fenerbahçe yine genç çalıştırıcı ile 2'de 2 yaptı. Tek puan kaybı 1-1 biten Yeni Malatyaspor deplasmanında geldi.

(Skorer)