Son dakika haberi: Fatih Terim'in yeni adresi belli oluyor! Katar ve FIFA...

Galatasaray'da başkanlık seçimiyle birlikte tek bir gündem var: Fatih Terim. Tecrübeli çalıştırıcının önünde birkaç seçenek bulunurken verilecek karar merak konusu oldu. Fatih Terim ya başkan adaylarından birini bekleyecek ya Katar Milli Takımı'ndan gelen teklifi değerlendirecek ya da dinlenme kararı alacak. Bu arada Arsene Wenger de tecrübeli çalıştırıcıya bizzat teklif götürdü. İşte detaylar…

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in devam etmeme kararı aldığı tecrübeli çalıştırıcı için başkan adayları ortak bildiri yayınlamıştı. Yeni sezonda Galatasaray'ın başında olup olmayacağı henüz netleşmeyen tecrübeli çalıştırıcıya FIFA'dan flaş bir teklif geldi.

TERİM'İN ÖNÜNDE BİRKAÇ SEÇENEK VAR

Galatasaray'da gündem Fatih Terim. Başkan Mustafa Cengiz, görevde olduğu sürece Terim ile çalışmayacağını söyledi. Başkan adayları, taraftarın baskısından mı bilinmez sıcak mesaj veriyorlar. Son iki sezonda oldukça yıpranan deneyimli antrenörün önünde birkaç seçenek bulunuyor.

1-BAŞKAN ADAYLARINDAN BİRİNİ BEKLEMEK

Bunlardan birincisi; kendisiyle çalışacaklarını açıklayan başkan adaylarından birisini beklemek. Onun yapacağı teklifi dinlemek.

2-KATAR MİLLİ TAKIMI'NDAN GELEN TEKLİF

İkincisi Katar Milli Takımı'ndan gelen 1.5 yıllık teklifi değerlendirmek.

3-ELİNİ ETEĞİNİ ÇEKMEK

Üçüncüsü ise dinlenmek.

BİR TEKLİF DE FIFA'DAN

Fatih Terim'in önündeki bir dördüncü teklif daha var. O da FIFA'dan geldi. Tecrübeli teknik direktör bu teklifi kabul ederse dünya futbolunun patronu için görev yapacak. Teklif bizzat FIFA Global Futbol Direktörü Arsene Wenger tarafından yapıldı.

WENGER BİZZAT SUNDU

Galatasaray ile yol ayrımında olan Terim için yapılan bu teklifle ilgili olarak henüz net bir detay yok ancak gelen ilk bilgilere göre Wenger, Terim'den futbolu ileriye taşıyacak bilgilerini paylaşmasının yanı sıra yeni ve genç hoca adaylarının yetiştirilmesinden sorumlu olmasını istedi.

(Fotomaç)