Son dakika haberi: Burak Elmas'tan Marcao açıklaması geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'yla ilgili açıklamalarda bulundu. Elmas, “Teknik direktörümüzle, takım kaptanlarımızla görüşerek gerekli cezayı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kulüp televizyonunda açıklamalar yapan Burak Elmas şu ifadeleri kullandı:

"TASVİP ETMEDİĞİMİZİ BELİRTTİK"

"Yönetim olarak Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan olayı tasvip etmediğimizi belirttik. Kulübün disiplin talimatı gereği yapılması gerekenler yapılıyor.

"ALINMASI İSTENEN AKSİYONLARI KİMSE GALATASARAY'A DİKTE EDEMEZ"

Dışarıda gelişen olayları çok yakından takip ediyoruz. Hiç kimse unutmasın ki Galatasaray kuvvetli bir ailedir. Dışarıda sadece kendi hevesleri için Galatasaray'da alınması istenen aksiyonları da kimse Galatasaray'a dikte edemez.

"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ VE KAPTANLARIMIZLA GÖRÜŞEREK GEREKEN CEZAYI VERECEĞİZ"

Bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı canlı yayında ekrana gelmiş olmasıdır. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Biz teknik direktörümüzle, takım kaptanlarımızla görüşerek aile içinde gereken cezayı vereceğiz.

"RACON KESMEYE, REYTİNG KASMAYA ÇALIŞMAYIN"

Başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye, reyting kasmaya çalışmasın. Bunu yapmayı çalışanları şiddetle uyarıyorum.

"YILDIZ VE YILDIZ ADAYLARI TRANSFER ETTİK"

Bu sene ciddi bir yeniden yapılanmaya gittik. Hocamız bunu defalarca anlattı. Galatasaray'ın önümüzdeki 3-5 senesinde oynayabilecek yıldız ve yıldız adaylarını transfer ettik. Tek şanssızlığımız ülke puanı düşüklüğü nedeniyle elemelere erken başlamak oldu.

"GURUR YAŞATACAK BİR TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Galatasaraylılar rahat olsun. Galatasaray'a yakışan ve gurur yaşatacak bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Randers maçından iyi bir sonuçla dönüp grup aşamasına kalmak istiyoruz."