Son dakika haberi: Beşiktaş, Hulk transferinde sona geldi

Beşiktaş, Hulk transferine noktayı koymak üzere. Brezilyalı yıldız, Siyah-Beyazlılardan 1,5 yıl için 4,5 milyon euro talep etmiş, Beşiktaş ise 3 milyon euro önermişti. Kara Kartal son olarak futbolcuya şampiyonluk bonusu da teklif edince transferdeki pürüzler ortadan kalktı. Hulk artık Beşiktaş'a gelmek için gün sayıyor.

ANLAŞMA AN MESELESİ

Beşiktaş için rüya transfer sonuçlanmak üzere. Siyah-Beyazlılar Aboubakar'ın yanına yine kariyerli bir golcü için girişimlerini hızlandırdı. Kartal, şu an boşta olan Brezilyalı santrfor Hulk için geri sayıma geçti. Beşiktaş Yönetimi ve sambacı yıldızın anlaşması an meselesi.

MAAŞTA CİDDİ FARK

Kartal Hulk için 1.5 yıllık 3 milyon euroluk teklifte bulunmuştu. Brezilyalı yıldız golcü ise 4.5 milyon euro talep etti. İki taraf arasındaki görüşmeler bundan sonra ağırlaştı.

MAAŞIN YANINA ŞAMPİYONLUK BONUSU

Beşiktaş Yönetimi Sergen Yalçın'ın çok istediği yıldız golcü için son hamlesini yaptı. Yönetim, 1.5 yıllık 3 milyon euroluk teklifin yanına şampiyonluk bonuslarını da ekledi.

BONUSLAR AKLINI ÇELDİ

Bunun üzerine Hulk cephesi teklife daha sıcak bakmaya başladı. Önümüzdeki günlerde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Kartal'da Sergen hoca da dört gözle transferi bekliyor.

(Takvim)