Son dakika haberi: Aziz Yıldırım'dan Galatasaray ve Ali Koç'a cevap

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 1959 öncesi şampiyonlukları ve Galatasaray'ın kendisiyle ilgili yaptığı yayın hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Öte yandan Yıldırım, Ali Koç'un kendisi hakkında söylediği sözlere de cevap verdi.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertlilerin 28 şampiyonluk talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Galatasaray'a da çok sert sözlerle yüklendi.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"ONLARIN ZEKALARI YETMİYOR"

"1959'dan bu yana Beşiktaş'ın iki şampiyonluğu sığmıyor dedim. Fenerbahçe'nin 29 şampiyonluğunu 2017'deki konuşmamda söyledim. Galatasaray'ın kavgası 'Fenerbahçe alsın mı, almasın mı' olmalı. Fenerbahçe başvurursa TFF tasdik edecek. Onların zekaları yetmiyor. İnce nokta, eski şampiyonluk yayın hakkından pay alınacak mı? Galatasaray buna itiraz etmeli.

"BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUKLARINA NEDEN İTİRAZ ETMEDİLER?"

Türker Arslan sen karar verdiysen Beşiktaş'a nasıl karar verdin? Galatasaray, Beşiktaş'ın şampiyonluğu verilirken neden itiraz etmedi?

"TFF BENİ ARADI"

TFF beni aradı, başvuru yapıp yapmadığımızı sordu. Böyle bir başvurunun olmadığını söyledim.

"GALATASARAY'IN YAYININI İZLERKEN UTANDIM"

Fenerbahçe müracaat etmiş olsa ben 2014'te çalışmayı başlatıp 2017'de açıklama yapar mıydım? Yalan söylüyorlar. Galatasaray'ın yayınını izlerken utandım. Konuşmaları kesip yayınlıyorlar. Bütün sözlerimi yayınlarlarsa ne dediğim anlaşılır.

"ŞAMPİYON OLMALARI İÇİN DUA EDEN..."

Kendilerinin şampiyon olması için dua eden insanın FETÖ örgütünün başkanı olduğunu da herkes biliyor.

"ALİ KOÇ'A YANIT VERECEĞİM"

Ali Bey'e de yanıt vereceğim. Savcıları, polisleri üye yaparken Galatasaray'a üye olanlar da vardı. O zamanlar böyle örgüt yoktu. Ben kimseyle tavla oynamadım. FETÖ ile ilk mücadele eden insanım.

MUSTAFA CENGİZ'E CEVAP

Yolsuzluk mu yapmışım? Namussuzluk mu yapmışım? Bunların hiçbirisi bende yok. Ben Mustafa Cengiz'in söylediği gibi hiçbir olaya karışmadım. Allaha şükür şerefli bir insanım. Kimseye de şerefsizlik yapmadım. Dikkat etsinler.

"BU ÜLKEYE ŞİKEYİ SOKAN TAKIM GALATASARAY'DIR"

Bu ülkeye şikeyi sokan takım Galatasaray'dır. Fenerbahçe şike yapmadı ama Galatasaray hepimizin gözü önünde şike yaptı diyorum. Beni mahkemeye verdiler. Deliller burada, ben bir şeylere karışmadım ama Galatasaray karışmış.

"GALATASARAY BUNU İYİCE KAFASINA SOKSUN"

Ben Fenerbahçe'nin yanındayım. Her davada Fenerbahçe'nin savunucusuyum. Galatasaray bunu iyice kafasına soksun.

"MALİ KONGREDE KONUŞACAĞIM"

Ortalığı biraz boş bıraktık ama önümüzdeki mali kongrede konuşma yapacağım. Hep borçtan bahsediyorlar, mal varlıklarından bahseden yok.

"FENERBAHÇE SPORUN CUMHURİYETİDİR"

Fenerbahçe sporun cumhuriyetidir. Bu, Türkiye Cumhuriyeti ile bir tutulamaz. Bu ülkedeki tek cumhuriyet, Türkiye Cumhuriyeti'dir.

"FENERBAHÇELİLERDEN RİCAM BÖLÜNMESİNLER, BİRLİK OLSUNLAR"

Fenerbahçelilere ricam var. Bölünmesinler, birlik beraberlik içinde olsunlar. Kötü günler aşılır ama idare edenler de bu kulübü layık oldukları yere götürmek için çalışsınlar.

(A Spor)