Son dakika: Galatasaray'ı çok sevindirecek Gedson Fernandes gelişmesi

İrfan Can Kahveci yatınca Galatasaray'ın devre arası transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cimbom sezon sonuna kadar kiraladığı oyuncu için Benfica'dan transfer sözü aldı. Galatasaray, 2021-22 sezonu için 3 milyon euro kiralama bedeli karşılığında Portekiz ekibiyle prensip anlaşmasına vardı.

İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray ara transferin son günü Gedson Fernandes'i getirdi. Benfica'dan 500 bin Euro'ya kiralanan Portekizli yıldızın sözleşmesinde opsiyon bulunmuyor ancak sarı-kırmızılı kulüp, Benfica'dan bu oyuncu için söz aldı.

3 MİLYON EUROYA PRENSİPTE ANLAŞMA TAMAM

Tottenham'da şans bulamayan 22 yaşındaki başarılı oyuncu, Avrupa Şampiyonası'nı düşünerek düzenli forma giyeceği Galatasaray'ı tercih etti. Oyuncunun bonservisine sahip Benfica, 20 milyon Euro üzerinde değer biçtiği Fernandes'i yaz transfer döneminde satamazsa tekrar Galatasaray'a gönderecek. Sarı-kırmızılıların 2021-22 sezonu için 3 milyon Euro kiralama bedelini ödemeye hazır olduğu ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi.

RUI COSTA FAKTÖRÜ

Benfica Sportif Direktörü Rui Costa, eski hocası Fatih Terim faktöründen dolayı 22 yaşındaki Portekizli orta sahayı Galatasaray'dan başka takıma kiralamayı düşünmüyor. Sarı-kırmızılı cephe, bu konuda Portekiz ekibinden garanti aldı.

(Sabah)