Son dakika: Galatasaray'da kış transfer döneminin kaderini değiştirebilecek flaş gelişme

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Galatasaray'ın gol kralı golcüsü Mbaye Diagne'ye İngiltere Premier Lig'den sürpriz bir talip var: West Bromwich Albion. Küme düşme hattından kurtulma mücadelesi veren İngiliz ekibi Diagne'yi alarak gol yollarında yaşadığı problemi gidermek istiyor. Sarı-kırmızılılar da Diagne'den iyi bir bonservis bedeli kazanarak transfer için kaynak yaratmak istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun yokluğunda gol yükünü Oğulcan Çağlayan ile birlikte sırtlamaya çalışan Mbaye Diagne'ye Premier Lig'den talip çıktı. Ligde küme düşmeme mücadelesi veren Bromwich'te menajer Sam Allardyce Senegalli golcüyü istiyor.

Son dakika haberi: Fatih Terim çok kızacak! Galatasaray'a transferde şok gelişme...

GOL YOLLARINDA ETKİLİ BİR FORVET LAZIM

İngiliz Skysports'un haberine göre, Hoffenheim'lı Ishak Belfodil transferini bitiremeyen Bromwich Diagne'ye dümen kırdı. Bu sezon ligde 17 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve sondan birinci sırada yer alan kulüp, gol yollarında etkili bir forvet istediği için Galatasaray'a teklif yapacak .

Radamel Falcao için ABD'den resmi açıklama geldi

"TARAFTAR ÇOK SEVİYOR"

Haberde İngilizlerin sezon sonunda satın alma opsiyonlu kiralama teklifine bulunacağı ancak taraftarların Diagne'yi çok sevmesinden ötürü sarı-kırmızılıların cevabının tahmin edilemediği de yazıldı. Bu sezon toplam 18 maça çıkan yıldız golcü 11 gol kaydetti.

ABD'de bir ilk! Müslüman başantrenör Robert Saleh, tarihe geçti

Son dakika: Atilla Szalai Fenerbahçe'de

Son dakika: Attila Szalai derken Fenerbahçe'de bir bomba gelişme daha!