Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Halil Dervişoğlu Galatasaray'da

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında sarı-kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nun transferinde mutlu sona ulaştı. Genç futbolcu için Fenerbahçe, Brentford ile anlaşmaya varmış ve transferi bitirmişti. Fakat sarı-kırmızılılar devreye girerek transferi bitirdi.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Halil Dervişoğlu'nda mutlu sona ulaştı.

Dervişoğlu için Fenerbahçe de devreye girdi fakat milli futbolcunun Galatasaray'da oynamak istemesi transferi Galatasaray lehine kolaylaştırdı.

Halil Dervişoğlu ve temsilciliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu'nun Galatasaray adına kararlı duruşu transferde belirleyici oldu.

İkili, Fatih Terim'e "Türkiye'ye dönerlerse Galatasaray'ı tercih edecekleri" şeklinde bir söz vermişti.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Radamel Falcao İspanya'ya gidiyor

İNGİLTERE'DEN GELECEK

21 yaşındaki futbolcu, İngiltere'nin uyguladığı koronavirüs tedbirleri kapsamında milli takım kampına katılamamış ve İngiltere'de kalmıştı.

Oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek. Galatasaray'ın genç oyuncunun transferini kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Geçen sezonun ikinci yarısını Galatasaray'da kiralık geçiren Halil, sarı-kırmızılı formayla 12 maça çıkarken 3 gol, 2 asist kaydetmişti. Performansıyla takdir toplayan 21 yaşındaki futbolcu A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda da yer almıştı.

TERİM, "İLK GÜNDEN BERİ UĞRAŞIYORUZ" DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers ile oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçından sonra, Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes için, "Bütün hepimiz, yönetimimiz, başkanımız, sportifteki arkadaşlar, teknik heyet, scout ekibimiz olağanüstü çalışıyoruz. Halil'i istiyoruz. Benim de beklentilerim var tabii ki. İlk günden beri uğraşıyoruz. Gedson'u vermeyeceklerini söylediler ama 1 dakika sonra ne olacağı belli olmaz. Sonuna kadar bekleyeceğiz." demişti.