Son dakika Galatasaray transfer haberleri... El Tigre ile Aslan'ın yolları ayrıldı: Radamel Falcao Rayo Vallecano'da

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray'ın elden çıkarmak için uğraş verdiği Radamel Falcao, İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ile anlaştı. Yıldız futbolcu, Madrid ekibi ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamak için İspanya'ya gitti.

İki sene önce Galatasaray'a transfer olan dünyaca ünlü golcü futbolcu Radamel Falcao, sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldı.

İspanya La Liga takımlarından Rayo Vallecano ile anlaşmaya varan Falcao, Rayo Vallecano için sağlık kontrollerinden geçmek için İspanya'ya gitti. El Tigre, İspanyol kulübü ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Radamel Falco'nun sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla fesheden Galatasaray, Kolombiyalı futbolcunun ayrılığının ardından 5 milyon euroluk maaş bütçesinden de çıkmış oldu.

İspanya La Liga'da mücadele eden ve başkent Madrid kulübü olan Vallecano, bu sezon çıktığı 3 resmi maçta 3 puan aldı.

Galatasaray'a 2019-20'de transfer olan Radamel Falcao, Galatasaray formasıyla 27'si ilk 11 olmak üzere sadece 43 maça çıktı. Sakatlık sorunlarıyla boğuşan Kolombiyalı yıldız söz konusu bu mücadelelerde 20 gol kaydetti. 35 yaşındaki santrfor, bu sezon ise oynadığı 3 resmi maçta toplam 25 dakika süre aldı.

ESKİ TAKIM ARKADAŞI "ATEŞİ" YAKTI!

Öte yandan Radamel Falcao'nun Atletico Madrid'den takım arkadaşı ve Rayo Vallecano'da forma giyen Mario Suarez, Falcao'nun Rayo Vallecano'ya olası transferine ilişkin atılan bir tviti alıntılayarak kaplan ve ateş emojili bir paylaşım yaptı.

Söz konusu tviti kısa süre içerisinde birçok beğeni aldı.

Mario Suarez ve Radamel Falcao'nun Atletico Madrid günlerinden bir gol sevinci. (Mart 2012)

BURAK ELMAS NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise ağustos ayının başında şu demeci vermişti:

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Halil Dervişoğlu Galatasaray'da

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Kulübü, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Radamel Falcao ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'a 2019-2020 sezonu başında büyük umutlarla transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayan Falcao, tüm kulvarlarda çıktığı 43 maçta 20 gol kaydetti.