Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Aslan'dan Elneny atağı

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Arsenal'ın Mısırlı oyuncusuna gözünü kestirdi.

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki bir başka isim bir dönem Beşiktaş forması da giyen Arsenal'in Mısırlı orta sahası Mohamed Elneny...

Sportcell'de yer alan iddiaya göre Galatasaray, 29 yaşındaki Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny için Arsenal ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın Elneny'yi bonservisiyle kadrosuna katacağı ve oyuncunun yarın İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalayacağı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılıların gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Elneny için Arsenal ile son görüşmeleri yaptığı iddia edildi.

İNGİLTERE'DEN BİR İDDİA DAHA: HENÜZ ANLAŞMA YOK

Öte yandan İngiltere'den Football London'ın iddiasına göre Arsenal, Galatasaray'ın Mohamed Elneny için yaptığı teklifi reddetti. Haberde ilerleyen saatlerde transferin seyrinin değişebileceği aktarılırken henüz anlaşmanın sağlanamadığı vurgulandı.

LİSTEDE 3 İSİM VAR

Elneny dışında listedeki bir diğer isim Amadou Diawara. Galatasaray 24 yaşındaki orta sahayı kiralamak için Roma ile büyük ölçüde anlaştı, oyuncu tarafı ile görüşmeler sürüyor.

Sarı-kırmızılıların listesindeki bir diğer isim Aliou Dieng için Al Al-Ahly'e yaptığı teklif Mısır ekibi tarafından yetersiz bulundu.

Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom'dan sürpriz Amadou Diawara hamlesi