Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Aslan Kaan Ayhan! Anlaşma sağlandı...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz yaz transfer döneminde elinden kaçırdığı Kaan Ayhan'da mutlu sona çok yakın. Milli futbolcu, Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosunda düşündüğü Kaan Ayhan transferini neticelendirmek üzere. Transferde büyük aşama kaydeden Aslan, oyuncunun kulübü Sassuolo ile görüşmelere başlayacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu averajla kaçıran ve savunma hattına takviye yapmak isteyen Galasaray, Kaan Ayhan'ı Sassuolo'dan 1 yıllığına kiralamak için girişimlerine hız kazandırdı.

"KULÜBÜMLE ANLAŞIN YETERLİ"

26 yaşındaki futbolcunun da bu transferdeki kararı belli oldu. Galatasaray, milli futbolcu ve temsilcisi arasında yapılan görüşmeler olumlu geçti. Kaan Ayhan, Galatasaray'a "Kulübümle anlaşma sağlarsanız benim için yeterli." diyerek yeşil ışığı yaktı.

Geçtiğimiz sezon da Galatasaray Kaan Ayhan'ı transfer etmek istemiş ancak girişimleri olumlu sonuçlanmamıştı. 26 yaşındaki futbolcu, Bundesliga ekibi Fortuna Düsseldorf'tan Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer olmuştu.

Son dakika Galatasaray haberleri... Aslan'dan stopere Luis Abram hamlesi

20 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Sassulo formasıyla 20 maça çıkan Kaan Ayhan, 1 asist yaptı. Kaan Ayhan, A Milli Takım'da da 36 maçta forma giyen Kaan Ayhan, 4 gol kaydetti.

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılılarda bir ayrılık daha