Son dakika Galatasaray transfer haberi... Menajeri açıkladı: Olimpiu Morutan adım adım Galatasaray'a

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katan Galatasaray bir Rumen futbolcunun transferinde daha mutlu sona ulaşmak üzere: Olimpiu Morutan. Oyuncunun menajeri Florin Vulturar, FCSB'nin istediğiyle Galatasaray'ın önerdiği arasında çok fark kalmadığını açıkladı.

Akşam.com.tr

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Olimpiu Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, oyuncusunun Galatasaray'a transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Akşam.com.tr'nin Rumen basınından aktardığına göre FCSB Kulübünün sahibi Gigi Becali, Olimpiu Morutan'ı 15 milyon euro karşılığında satmak istediğini söylese de oyuncunun menajeri, Galatasaray'ın sunduğu fiyatın Becali'nin istediği fiyata çok yakın olduğunu ifade etti.

Haberde menajer Vulturar'ın, transferin gerçekleşeceğinden emin olduğunu ifade ederken Galatasaray'ın Alexandru Cicaldau'ya göre bu transfer için daha yüksek bir teklif yapması gerektiği belirtildi.

"KARİYERİ İÇİN BÜYÜK BİR ADIM OLUR"

Volturar sözlerine şöyle devam etti:

Transferin gerçekleşip gerçekleşmediğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Galatasaray büyük bir kulüp. Moruțan'ın kariyeri için bu büyük bir adım olur.

15'NCİ RUMEN

Olimpiu Moruțan, Galatasaray'a transfer olursa Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaş, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone ve Alexandru Cicaldau'dan sonra 15'nci Rumen futbolcu olacak.

Transfermarkt'a göre Olimpiu Moruțan'ın pazar payı 2,8 milyon euro.

Olimpiu Moruțan, geçen sezon FCSB forması altında ligde 33 maça çıktı ve 8 gol atmayı başardı.