Son dakika Galatasaray haberleri... Yeni hedef Halilovic

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, Gedson transferini sonlandıramaması halinde Portekizli'nin alternatifi olarak Hırvat oyuncu Halilovic'i belirledi. 25'lik futbolcuyla görüşmeler başladı.

AKŞAM

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için bir iddia da Hırvatistan'dan geldi. Hırvat basınından tportal'ın haberine göre; orta sahaya takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki oyuncu Alen Halilovic ile ilgileniyor. Geçen sezonu İngiliz ekibi Birmingham'da geçiren Haliovic'in kendisine yapılan yeni teklifi kabul etmediği ve takımdan ayrıldığı belirtildi. Hırvatlar, G.Saray'la birlikte oyuncuya Yunan ekibi Panathinaikos'un da talip olduğunu vurguladı.

Süper yabancı çıkmazı

GALATASARAY'IN B PLANI

Sarı-Kırmızılılara yakın kaynaklar ise; G.Saray'ın önceliğinin Gedson Fernandes olduğunu söylüyor. Cim Bom, Portekizli oyuncu için Benfica'yı ikan edemezse Halilovic'i ikinci plan olarak belirledi. Oyuncuyla irtibata geçildiği ve görüşmelerin ilerlediği de gelen bilgiler arasında... 25 yaşındaki oyuncu, Barcelona, Milan ve Hamburg gibi takımların da formasını giydi. Alen, geçen sezon Birmingham'da 17 maçta 1 gol attı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Nicolae Stanciu'da fark 500 bin euro