Son dakika Galatasaray haberleri... Radamel Falcao'da ayrılık vakti geldi: İşte yeni adresi

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın ''Falcao ve Feghouli'yle oturup görüştüm. Çok güzel hizmetleri oldu fakat bu maliyetle, Galatasaray'ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerini ödememizin mümkün olmadığını söyleyip, kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim.'' açıklamasının ardından başta Portekiz ve Arap Yarımadası'ndan olmak üzere bir çok kulüp Radamel Falcao için kuyruğa girdi.

Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar sebebiyle beklentileri karşılayamayan Radamel Falcao, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılıyor.

Başkan Burak Elmas'ın maliyeti sebebiyle kendisine kulüp bulmasını istediği yıldız golcü için birçok kulüp sıraya girdi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Portekiz ekibi Braga başta olmak üzere Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden birçok kulübün Falcao'nun transferi için bilgi aldığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 5 milyon euro garanti ücret alan 35 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasıyla 41 maça çıktı, 20 gol 3 asistlik bir performansa imza attı.

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray'da 2. Mustafa Kapı vakası! Terim'in teselli ettiği Bartuğ Elmaz'da kriz

Galatasaray'dan Valentin Rosier'e tepki: Ahlaksız, terbiyesiz!