Son dakika Galatasaray haberleri... Radamel Falcao Galatasaray için Milli Takım'a gitmedi

Son dakika Galatasaray haberleri... Radamel Falcao, ülke basınına yaptığı açıklamada, “Kas sorunu yaşadım. Milli Takım'a gitseydim, yeni sezonu ve eleme turundaki maçları kaçıracaktım.” dedi ve Galatasaray için milli takıma gitmedi.

AKŞAM

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. "futbolred"e konuşan 35 yaşındaki süper star, Copa America'ya neden katılmadığı ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: "Sol bacağımda bir kas sorunu yaşadım. İlk maçlara gelemeyecektim. Böyle bir turnuva için kondisyonda olmak şart. Milli Takım'a gelseydim yeni sezonu ve eleme turundaki maçları kaçıracaktım. Bir takım sorunlarla karşı karşıya kalmamak için gelmedim."

HENÜZ RESMİ TEKLİF YOK

Falcao, "River Plate'e dönecek misin?" şeklindeki soruyu ise; "River'a transfer olur muyum, bilmiyorum. Galatasaray ile sözleşmem var ve bazen içinde bulunduğun durum öylece verilmez. Ülkenin durumuna da bakarsa, transfer olayı biraz karışık diyebiliriz" diyerek yanıt verdi. Öte yandan Falcao'ya Katar'dan transfer teklifi geldiği iddia edilmişti. Ancak Galatasaray yönetimi, El Tigre'ye henüz resmi teklif gelmediğini söyledi.

Son dakika Galatasaray haberleri... Mario Rui'de sorun maaş