Son dakika Galatasaray haberleri... Olimpiu Morutan son düzlükte

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, 22 yaşındaki genç yıldızın transferinde sona yaklaştı. Galatasaray, Olimpiu Morutan'ın menajerini İstanbul'a çağırdı. Pazarlıklar bugün de devam edecek. Sarı-Kırmızılılar'ın Rumen yıldızı kısa süre içinde renklerine bağlaması bekleniyor.

AKŞAM

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray; Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt sonrası ilk hedef olarak FCSB'den Olimpiu Morutan'ı belirledi. Rumen ekibine 22 yaşındaki 10 numara için teklif de yapıldı. Daha önce Galatasaray'ın oyuncusuna ilgisi olduğunu doğrulayan Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, dün Instagram hesabından uçak bileti paylaştı ve bugün akşam saatlerinde İstanbul'a ayak basacak.

Son dakika Galatasaray haberleri... Berkan Kutlu artık Cimbomlu

9 MİLYON EUROYA ANLAŞILIR

Rumen basını da Galatasaray'ın Morutan transferinde sona yaklaştığını yazdı. "gsp.ro" dünkü haberinde; Sarı-Kırmızılılar'ın Moturan'da ısrarcı olduğunu ve transferin en geç hafta sonuna kadar netleşeceği bilgisini paylaştı. Galatasaray'ın 22 yaşındaki 10 numara için FCSB'ye 8 milyon euro teklif ettiği ancak Rumen ekibinin 10 milyon euro istediği biliniyor. Rumen basını, tarafların 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşabileceğinin de altını çizdi.

Son dakika Galatasaray haberleri... Mbaye Diagne Serie A'ya

TERİM İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

2018'de Botosani'den 700 bin euroya FCSB'ye transfer olan Morutan, kulübüyle çıktığı 103 maçta 14 gol, 30 asistlik performans ortaya koydu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. O bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar diye. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez. Hakikaten zevk verecek oyunculardan bir tanesi." diyerek transferi istediğini belirtmişti.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Onyekuru'dan kötü haber