Son dakika Galatasaray haberleri... Mostafa Mohamed'in talipleri artıyor

Son dakika Galatasaray haberleri... Lille ve Marsilya, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mısırlı golcüyü transfer gündemlerine aldı. Sarı-Kırmızılılar Temmuz 2022'ye kadar 4 milyon dolar öderse Mostafa Mohamed'in bonservisini alacak.

AKŞAM

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Mısırlı forvet oyuncusu Mostafa Mohamed, Fransız kulüplerinin radarına girdi.

France Football muhabiri Nabil Djellit'in haberine göre, Ligue 1'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Lille ve Marsilya, Mostafa'nın transferi için harekete geçtiler. 23 yaşında forvetin, G.Saray'a transfer olmadan önce ismi bir başka Fransız kulübü Saint-Etienne'le anılıyordu. Zamalek'den 1,5 yıllığında 2 milyon dolar karşılığında kiralanan ve 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu (1 Temmuz 2022'ye kadar geçerli) bulunan Mohamed, Galatasaray formasıyla çıktığı 22 maçta 9 gol atıp 1 de asist üretti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Mohamed için "Burada kalıp kalmayacağı zaman gösterecek." ifadelerini kullanmıştı.

Aslan'da 3 eksik, 40 bin taraftar... Galatasaray-Atakaş Hatayspor muhtemel 11'ler