Son dakika Galatasaray haberleri... Mostafa Mohamed'in sözleşmesi çalındı!

Galatasaray'ın Zamalek'ten kiraladığı Mostafa Mohamed'in mukavelesi kuş olup uçtu! Mısır basını, 4 nüsha olarak düzenlenen evrakların Zamalek Kulübünün kasasından çalındığını ileri sürdü. Ayrıca Cimbom'un elinde bulunan satın alma opsiyonuyla ilgili de söylentiler arttı.

AKŞAM

Galatasaray, Mostafa Mohamed'i Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Aslan, kiralık mukavelesi 2022'de tamamlanacak genç forvet için 4 milyon doları ödediği anda futbolcunun bonservisini alabilecekti. Ancak dün Mısır basınından çarpıcı iddialar geldi. G.Saray'a kiralanmadan önce Zamalek'le 2024'e kadar mukavele imzalayan futbolcunun 4 nüsha olarak düzenlenen sözleşmesi, arşivlerde bulunamadı. Evrakların çalındığı iddia edildi.

BELGEDE MAAŞ AYRINTISI YOK

Zamalek, belgeyi bulmak için çalışmalara başladı. Yönetici Ahmed İbrahim, bu olay yüzünden istifa etti. Bu arada yine Mısır basını, Mostafa Mohamed'in Zamalek'le 2024'e kadar süren mukavelesinde 2022 sonrası herhangi bir yıllık ücret ayrıntısı bulunmadığını iddia etti. Yani Galatasaray opsiyonu kullanmazsa, Mostafa Mohamed'in Mısır ekibine döndüğünde kaç para alacağı belli değil! Bu durum, yanında farklı iddiaları da getirmiş oldu.

SATIN ALMA MECBURİ Mİ!

Daha önce kamuoyuna yapılan açıklamalarda 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunun mecburi olmadığı belirtilmişti. Ancak Mostafa Mohamed'in Zamalek kulübüyle 2024 yılına kadar süren sözleşmesinde 2022 sonrası maaş ayrıntısının bulunmaması, Galatasaray'ın 4 milyon doları mecburen ödeyeceği şeklinde yorumlandı. Bu çarpıcı iddiaya göre; Mısır ekibi Zamalek, başarılı 9 numara Mostafa Mohamed'i zaten Galatasaray'a sattığı için yıllık maaş ayrıntısına yer verme gereği duymadı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Eşref Hamamcıoğlu: Fenerbahçe'nin iddiaları Tekirdağ kiraz güzeli gibi!