Son dakika Galatasaray haberleri... Herkes onun peşinde! Mbaye Diagne'de sıcak gelişme

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılıların devre arası İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'a kiraladığı Mbaye Diagne'nin talipleri her geçen gün çoğalıyor.

Kış transfer döneminde Galatasaray'dan kiralık olarak West Bromwich Albion'un yolunu tutan Mbaye Diagne, İngiltere'deki performansıyla dikkatleri üzerine topladı.

Sky Sports'un haberine göre, Crystal Palace ve Brighton & Hove Albion kulüpleri tarafından yakın markaja alınan Diagne'ye bu kez Watford göz koydu.

Geçen sezon düştüğü Premier Lig'e bu sezon geri dönen Watford'un, Diagne'yi transfer listesine aldığı ve önümüzdeki günlerde hamle yapacağı öğrenildi.

Son dakika Galatasaray haberleri... Leeds United'da Ezgjan Alioski isyanı: Galatasaray'a nasıl gidersin!

TAPUSUNU İSTİYORLAR

Diagne'nin teknik patronu, West Bromwich Menajeri Sam Allardyce ise gelecek sezon İngiltere Championship'te oynamaya sıcak bakması durumunda tecrübeli futbolcuyu kadrolarına katmayı düşündüklerini belirtmişti.

Diagne'nin; West Bromwich, Crystal Palace, Brighton ve Watford külüplerinden herhangi birisiyle anlaşıp anlaşmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

29 yaşındaki Senegalli, Premier Lig'de 15 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Burak Elmas: Genel kurulun iradesine hiç kimse ipotek koyamaz, güzel günler yakın

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk, ekibiyle bir araya geldi