Son dakika Galatasaray haberleri... Gerçek Aslan Hakan Çalhanoğlu

Norveç zaferi sonrası Hakan Çalhanoğlu'nun açtığı canlı yayına katılan Taylan Antalyalı, “Gel gel, gerçek aslana gel.” dedi. Hakan ise gülerek canlı yayını bitirdi.

AKŞAM

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 2. maçında Norveç'i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Hakan Çalhanoğlu ve Taylan Antalyalı, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı. Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı, "Çok selamlar, ortamımız çok iyi. Sarı-Kırmızı kalpler..." dedikten sonra gülerek Hakan Çalhanoğlu'na baktı. Hakan ise takipçilerin attığı Sarı-Kırmızı kalp emojileri sonrası şaşkına döndü.

Şenol Güneş'in milli 'tufan'ı

SARI-KIRMIZI KALPLER

Milan'la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Hakan, Taylan'ın sözleri sonrası gülerek canlı yayını sonlandırdı. Ancak kapatılan canlı yayındaki ifadeler hafızalardan silinmedi. Taylan'ın, "Gel gel gerçek aslana gel" sözlerine Hakan Çalhanoğlu, "Şimdi bir şey söylerdim ama söyleyemiyoruz" yanıtını verdi. Taylan ise "Sarı-Kırmızı kalpler... Herkese iyi kandiller" diyerek Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

Şenol Güneş'ten 2022 motivasyonu

DONK'TAN 2'DE 2

Surinam Milli Takımı'nda ikinci maçına çıkan Ryan Donk, Aruba'yı 6-0 yendikleri maçta takımının ikinci golüne imza attı. Donk böylece ikinci maçında ikinci kez ağları sarsmış oldu.

Son dakika Galatasaray haberleri... Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen: Eşim yanlış anlaşıldı

Son dakika Galatasaray haberleri... Emre Mor, bonservisiyle geliyor