Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da Olimpiu Morutan muamması! Açıklamalar peş peşe

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray transfer gündeminde yer alan Olimpiu Morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. FCSB Başkanı Gigi Becali'nin ''Transfer yüzde 99 bitti, anlaşma sağlandı.'' açıklaması ''transfer bitti'' şeklinde yorumlanırken akabinde gelen açıklamalar kafaları karıştırdı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, FCSB'de forma giyen Rumen futbolcu Olimpiu Morutan'ın transferini bitirdi. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Rumen basınından Sport.ro'ya konuşan Becali, transferin bittiğini ve Morutan'ın Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.

Haberde sözleşmenin son detaylarının kısa bir süre içerisinde netleşeceği, oyuncunun da önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği kaydedildi.

Rumen basınında geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde oyuncunun bonservis miktarı için konuşulan rakamın 9 milyon euro olduğu yazılmıştı.

BECALI'DEN YENİ AÇIKLAMA

Rumen basınından Digisport'a konuşan Becali, Galatasaray ile transfer konusunda temas halinde olduklarını açıkladı ve fiyat verdi:

Galatasaray'la iletişim halindeyiz. Muhtemelen yarın teklifi verirler. 10 milyon euro istemiştim. Önce 8, sonra 9 'a yükselttiler. Muhtemelen 10 milyon euro verme kararı aldılar.

BURAK ELMAS: "MALİYETİ NEDENİYLE GİRİŞİMİMİZ YOK"

Öte yandan Galatasaray Başkanı Burak Elmas da Sports Digitale kanalına yaptığı açıklamada "Morutan'ın maliyeti nedeniyle bu transferde girişimimiz yok." dedi.

Peş peşe gelen bu açıklamalar taraftarın kafasını karıştırdı.

TERİM İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

2018'de Botosani'den 700 bin euroya FCSB'ye transfer olan Morutan, kulübüyle çıktığı 103 maçta 14 gol, 30 asistlik performans ortaya koydu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. O bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar diye. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez. Hakikaten zevk verecek oyunculardan bir tanesi." diyerek transferi istediğini belirtmişti.