Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'a Gedson Fernandes şoku! Kulüp başkanı tutuklandı

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katmak için görüşmeler yaptığı Gedson Fernandes'de şok bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncunun takımı Benfica'nın başkanı tutuklandı.

Akşam.com.tr

Galatasaray, Gedson Fernandes'i tekrar kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürürken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Akşam.com.tr'nin Portekiz basınından aktardığına göre, Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira, kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık ve sahtekarlık yaptığı iddialarıyla tutuklandı.

Luis Filipe Vieira'ya ek olarak, üç kişi daha tutuklandı: Luis Filipe Vieira'nın oğlu, Portekiz'in "tavuk kralı" olarak bilinen Jose Antonio dos Santos ve Braga'dan bir futbol girişimcisi olan Bruno Macedo.

Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira

100 MİLYON EURODAN FAZLA

Portekiz Merkezi Soruşturma ve Suç İşlemleri Dairesi'nden (DCIAP) yapılan açıklamada, "Devlete ve bazı şirketlere önemli zararlar vermiş olabilecek, toplam miktarı 100 milyon avroyu aşan iş ve finansman faaliyetlerinde bulunduklarından." şüphelenildiği belirtildi.

Benfica'dan Portekiz borsasına yapılan açıklamada "Yönetim Kurulu Başkanı'nın yerine getirdiği görevler, gerekli görüldüğü takdirde kanunda ve ana sözleşmede öngörülen şartlar çerçevesinde sağlanacaktır." denildi.

Gedson Fernandes yeniden Galatasaray'da forma giymek istiyor.

BENFCA SUÇLANMIYOR

Aynı açıklamada "Benfica, ilgili makamlar tarafından talep edilen tüm işbirliği ile bu soruşturma kapsamında sanık olarak yer almamıştır." ifadelerine yer verildi.

Benfica Başkanı'nın hakim karşısına çıkacağı ve geleceğinin netleşeceği kaydedildi.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Bruma gemileri yaktı! Türkiye'ye gelmek istiyor