Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katıyor

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, Türk transfer piyasasının gözde isimlerinden Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katıyor. Fatih Terim'in kadroda özellikle görmek istediği genç futbolcu için Cimbom, bonservis bedeli olarak 1,5 milyon Euro + 1 futbolcuyu gözden çıkardı.

Ankara Keçiörengücü'nde yakaladığı çıkış ile büyüklerin dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz, Aslan oluyor.

Fanatik'in haberine göre, sarı-Kırmızlı ekip, ismi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de anılan Barış Alper için Başkent ekibi ile anlaşmak üzere.

Son dakika Galatasaray haberleri... Marcelo Saracchi Espanyol'da

1,5 MİLYON EURO + 1 FUTBOLCU

Başkent ekibi ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, 21 yaşındaki kanat oyuncusu için 1,5 milyon euro + 1 futbolcu teklifi yaptı. Keçiörengücü, 1,5 milyon Euro + 2 futbolcu isterken tarafların kısa süre içerisinde uzlaşmaya varacağı öğrenildi.

Keçiörengücü'nde 36 resmi maçta forma giyen Barış, rakip fileleri 8 kez havalandırırken, 5 kez de asist yaptı.

LILLE'İN DE GÜNDEMİNDE

Kadrosunda Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı'yı bulunduran Lille ile de anılan Barış Alper, geçtiğimiz sezon Ankara Keçiörengücü ile ligde 34 maçın tamamında forma giydi. Başarılı sol kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 5 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Barış Alper Yılmaz, Türkiye Kupası'nda da 2 kez forma giydi.

Burak Elmas: Ciddi para sorunu var

ÜMİT MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NDA OYNUYOR

Sergilediği başarılı performans sayesinde Tolunay Kafkas tarafından Ümit Milli Futbol Takımı'na çağırılan Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan ve 4-1 kaybedilen müsabakada sonradan oyuna girerek ay-yıldızlılardaki ilk golünü attı.

Dedesi gibi boksör olacak! Muhammed Ali'nin torunu Nico Ali Walsh