Son dakika Galatasaray haberleri... Florya'da futbolcular kazan kaldırdı! Mustafa Cengiz...

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig'de peş peşe alınan başarısız sonuçların ardından şampiyonluk yarışında gerilerde kalan sarı-kırmızılılarda sular durulmuyor... Futbolcular, başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarının ardından bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda antrenmana çıkmama konusunun dahi gündeme geldiği iddia edildi.

Akşam.com.tr

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in açıklamaları yeni bir krizi daha doğurdu.

Ligde şampiyonluk yarışından kopma noktasına gelen sarı-kırmızılılar, kelimenin tam anlamıyla kaynıyor. Başkan Mustafa Cengiz'in bugün kameralar önünde yaptığı açıklamalar sonrası futbolcular ayaklandı.

A Spor'da Emre Kaplan, Galatasaray'da futbolcuların başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarının ardından bir toplantı gerçekleştirdiğini iddia etti.

Kaplan "Futbolculardan bir açıklama gelmesi söz konusu olabilir. Oyuncuların gerçekleştirdiği toplantıda antrenmana çıkmama konusu da gündeme geldi ama uygulamaya konmadı." dedi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ömer Faruk Beyaz, Stuttgart'la anlaşmaya vardı

"TÜRK OYUNCULAR ARDA'YI ARAMIŞ"

A Spor canlı yayınında Zeki Uzundurukan ise başkan Cengiz'in sözleri üzerine takım kaptanı Arda Turan'ın teknik direktör Fatih Terim'i aradığını iddia etti.

Uzundurukan yaptığı açıklamada "Arda Turan, Fatih Terim'i aramış, 'Başkan bu şekilde konuştu bizim hakkımızda.' diye. Türk oyuncular da Arda'yı aramışlar." derken Fatih Terim'in ise Arda'ya "Ben gerekeni söyleyeceğim, sakin olun, sosyal medyadan eleştiride bulunulmasın, tüm oyuncuların adına gerekli açıklamayı yapacağım." dediğini iddia etti.

Galatasaray'da Göztepe hazırlıkları

"BAZI FUTBOLCULARIN HAYSİYETLERİNİ VE ŞEREFLERİNİ HATIRLAMALARI GEREK"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray TV'de katıldığı programda soruları yanıtlamıştı.

Ligin bitimine 8 hafta kaldığını hatırlatan Cengiz, şampiyonluk yarışıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulunmuştu:

Bazılarını yarışta tutmaya devam etsinler. İp, Galatasaray'ın elinde. Oynamalıyız, terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. Yedlin sakatlandığında başında 10 futbolcu olmalıydı, golümüz verilmediğinde en az 10 oyuncumuz itiraz etmeliydi. Galatasaray'ın ayağa kalkması gerek. Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek. Türkiye'nin en büyük camiasını temsil ediyorlar. Ölümüne mücadele etmeleri gerekiyor. Futbolcularımız bunu neden yapmıyor? Adamın umurunda değil. Profesyonelce bakıyor. Ben izlerken çıldırıyorum.

Mustafa Cengiz'den olay sözler: Suat Arslanboğa 'gel bak kariyerin biter' demiş