Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in yeni takımını duyurdular! Bir yıldızdan diğerine...

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Fatih Terim'in İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın futbol direktörü Marcel Brands'la bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Carlo Ancelotti'yi Real Madrid'e gönderen Everton'ın teknik adam arayışı sürerken Fatih Terim'in de o adaylar arasında olduğu ifade edilmişti.

Şu an boşta olan tecrübeli hocanın, Everton Futbol Direktörü Marcel Brands'la görüştüğü belirtilirken bu iddia Türkiye kadar Kolombiya'da da ses getirdi.

Kolombiya medyasından Gol Caracol'da "Fatih Terim, Falcao'nun hocası olmaktan; James Rodriguez ve Yerry Mina'yı çalıştırmaya Everton'a gidiyor" başlıklı bir haber yayımlandı.

Galatasaray'da başkan adayları bir araya geldi

"TERİM EVERTON'A YAKIŞTIRILDI"

Haberde, "Galatasaray'da işler kimsenin beklemediği gibi gitti. Türkiye şampiyonluğu kaçtı, Falcao dahil olmak üzere taraftarlar tüm takıma eleştirilerini artırdı. Terim bile ayrılmak zorunda kaldı. Ancelotti'nin Real Madrid'e gitmesinin ardından Terim Everton'a yakıştırıldı. Günlerin geçmesini bekliyoruz." satırlarına yer verildi.

Eski Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel'den seçim açıklaması

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ve buluşuyorlar! Kanarya'da Sead Kolasinac iddiası