Son dakika Galatasaray haberleri... Aslan'dan stopere Luis Abram hamlesi

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılıların yakından ilgilendiği ve uzun süredir peşinde olduğu Luis Abram ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın Marcao veya Luyindama'nın satışı sonrası gelecek parayla Luis Abram'ın transferini yapmak istediği ve futbolcunun geleceği hakkında düşünme kadarı aldığı, önünde de 3 aday olduğu yazıldı.

Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın listesinde yer alan Peru'lu savunmacı Luiz Abram'da flaş bir gelişme yaşandı.

Fotomaç'ın Mundo Deportivo'dan aktardığına göre, transferin gözde ismi futbolcu, geleceğine ilişkin düşünmeye başladı.

Galatasaray ile beraber Valencia ve Celta Vigo'nun ciddi şekilde ilgilendiği 25 yaşındaki stoper, bir müddet daha kendisine gelecek teklifleri değerlendirmek istediği kaydedildi.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Bununla beraber Mundo Deportivo, Galatasaraylı yetkililerin bir süre önce Luis Abram ve menajeriyle görüşme gerçekleştirdiğini yazdı.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Aslan Kaan Ayhan! Anlaşma sağlandı...

BEDAVA GELECEK

Galatasaray'ın Marcao veya Luyindama'nın satışıyla beraber oluşturacağı fon sonrası Luis Abram'ın maaşının karşılanacağı bilinirken, yıldız ismin mevcut takımıyla sözleşmesinin Haziran 2021'de bitmesi, iştah kabartıyor.

Luiz Abram, bu sezon toplamda 17 maça çıkarken 1 gol üretti ve 1354 dakika sahada kaldı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılılarda bir ayrılık daha