Son dakika Galatasaray haberleri... Ahmet Nur Çebi rica etti; Burak Elmas, Valentin Rosier transferinden çekildi!

Son dakika Galatasaray haberleri... Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile şampiyonluk yaşayan ve kendine has tarzıyla taraftarın gönlünde taht kuran Valentin Rosier için ''Galatasaray'a gidiyor'' iddiaları üzerine Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan flaş bir açıklama geldi.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında kıyasıya bir yarış içine giren Beşiktaş ve Galatasaray, bu rekabeti transfere de taşıdı.

Geçtiğimiz sezon 37 maçta 3 gol, 7 asistle oynayan ve Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olan Rosier için Galatasaray'ın harekete geçtiği konuşulmuştu.

Sarı-kırmızılı ekibin, Fransız sağ bekin bonservisini elinde bulunduran Sporting Lizbon'la anlaştığı konuşulurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Ricardo Rodriguez adım adım Galatasaray'a

BURAK ELMAS'TAN FLAŞ AÇIKLAMA

Elmas, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında "Ben Beşiktaşlıyım diyen bir futbolcu ile ilgilenmeyiz, Rosier gündemimizde yok." açıklamasını yaptı.

Ahmet Nur Çebi ise aynı yayında yaptığı açıklamada "İstirham ediyorum bütün başkanlarımızdan, birbirimizin ilgilendiği futbolcularla ilgilenmeyelim. Menajerlerin oyununa geliyoruz. Hepimize yetecek sağ bek ve sol bek var." dedi.

Burak Elmas'ın bu açıklamasının Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ricası üzerine geldiği ve sarı-kırmızılıların transferden geri çekildiği şeklinde yorumlandı

Sporting'in Roiser'e, "Galatasaray'a git" dediği ancak Fransız sağ bekin "Kesinlikle Beşiktaş'ta kalmak ve orada oynamak istiyorum. Benim için başka seçenek yok, beni Beşiktaş'a verin." diye ısrar ettiği ve bu transferin Beşiktaş lehine sonuçlandırılmasını istediği de gelen haberler arasında.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başkanları ortak yayında bir araya geldi