Son dakika Galatasaray haberleri... Adım adım Kaan Ayhan

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, Sassuolo forması giyen milli futbolcuyla her konuda anlaştı. Fatih Terim, 26 yaşındaki savunmacıyı uzun süredir istiyordu. Artık mutlu son çok yakın...

AKŞAM

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da yerli futbolcu rotasyonu için hamleler yapıyor. Fortuna Düsseldorf döneminden beri Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Kaan Ayhan konusunda sorun kalmadı.

Sarı-Kırmızılı ekibin, Sassuolo'yla her konuda anlaştığı belirtildi. Kaan da SarıKırmızılı formayı giymek istediği için sorunlar çözüldü. Bu transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor. Milli takım formasını da giyen Kaan, 2020'de Düsseldorf'tan Sassuolo'ya 2.5 milyon euro karşılığında gitmişti.

GALATASARAY TARAFTARI

Geçtiğimiz sezon İtalya Ligi'nde 19 mücadeleye çıkan başarılı oyuncu, gol veya asist katkısında bulunamadı. Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Kaan, önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Kaan hamlesi sadece yerli rotasyonu için değil, savunma derinliği açısından da önemli.

Mustafa Cengiz'e ihraç!